Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
28 berichten.
P. Mulder P. Mulder uit Schalkhaar
Hele lieve vriendelijke mensen. Die ook echt met je meeleven en alles naar jou wensen uitvoert. Mensen met hun hart op de goede plek. Echt chapeau
Groot Koerkamp Groot Koerkamp uit Schalkhaar
We hebben als familie jullie betrokkenheid als zeer prettig ervaren. We wilden een speciale steen voor onze lieve moeder. Door jullie creatieve inzichten en het meedenken hebben jullie voor een mooi grafmonument waargemaakt. Mede door jullie vakwerk heeft het nog meer toegevoegde waarde gekregen. Hierdoor hebben wij haar wensen kunnen volbrengen. Bedankt voor alles.
Anoniem Anoniem uit Deventer
De flexibele, maar vooral warme en persoonlijke opstelling van Irma in combinatie met het uitmuntende vakwerk van Tom maakt dat wij jullie bij iedereen zouden willen aanraden. Duizendmaal dank!
M. Sibbald M. Sibbald uit Deventer
Als je kind is overleden en je moet een steen gaan uitzoeken is het zo ontzettend fijn als de mensen zo betrokken en meelevend zijn zoals Irma en Tom. Je hebt dan al zoveel aan je hoofd en dan is het alleen maar fijn dat je direct al een vertrouwd gevoel hebt dat het met de steen wel goed komt. Het is een geweldig mooi monument geworden .
A A uit Amsterdam
Zodra we door Irma werden ontvangen voelden we direct dat het goed zat. Ze is heel empathisch en meedenkend, en voelde na onze eerste afspraak al precies aan wat wij zochten. Tijdens het proces zijn wij constant op de hoogte gehouden over het verloop op een ontzettend warme en persoonlijke manier, iets wat je tegenwoordig bijna niet meer ziet en wat extra prettig is wanneer je door een moeilijke tijd gaat.
Jolanda Jolanda uit Hoenderloo
Super bedrijf. Hart voor de zaak. Kennis van het werk. En goed meedenkend. Oh ja ook niet geheel onbelangrijk ... prijs is ook heel netjes!
Trudy Trudy uit Deventer
Onlangs hebben jullie het grafmonument op het graf van mijn moeder geplaatst. Het ziet er erg netjes uit. Wij, mijn vader, zussen en ik, hebben de samenwerking met Irma en Tom als zeer prettig ervaren. Open, warm en betrokken. Heel fijn! Bedankt.
C.Héman C.Héman uit Deventer
Of het om een groot project gaat of even een kleine reparatie, deze mensen staan gewoon direct voor je klaar. Het is altijd gezellig, kopje koffie kan ingepast. Kwaliteit van werkresultaat is subliem en wat ik persoonlijk ook heerlijk vind is de korte lijn van contact, afspraak wordt secuur nagekomen, alles vlot en op tijd. Reuze bedankt!