Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
28 berichten.
Kuiters Kuiters uit Lochem
Echte vakman met het hart op de juiste plek!!
Elferdink Elferdink uit Winterswijk
Top mensen met goeie ideeën!!
Biesheuvel Biesheuvel uit Deventer
Wij hebben de grafsteen voor mijn vader hier laten maken. Dat ging precies zoals wij het wilden, met de juiste mate van betrokkenheid en een prachtig resultaat.
Bianca Bianca uit Eibergen
Vakwerk!
Eijlander Eijlander uit Kampen
Prima resultaten gezien!
Tijdeman Tijdeman uit Winterswijk
Een hele goede service, oa huisnummer, naambordje besteld. Goed advies en goede balans tussen prijs/kwaliteit. Hebben passie voor het vak en dat straalt eraf! Ga zo door!
Peters Peters uit Deventer
Onvergetelijk wat jullie voor mijn kinderen hebben betekend tijdens het verwezenlijken van het graf voor hun vader. Heel erg bedankt !!!!!!
Ramona Stoker Ramona Stoker uit Deventer
Een paar weken geleden hebben jullie een Belgisch hardstenen aanrechtblad geplaatst in onze vernieuwde keuken. Naast een mooie gefrijnde rand zit er ook een geweldige maatwerk spoelbak in. Een super bedrijf met liefde en verstand voor het materiaal en vak. Ik kan jullie bij iedeŕeen van harte aanbevelen!
Patricia Patricia uit Voorburg
De urn binnen en een plekje gegeven,nogmaals bedankt. Ik ben er echt heel blij mee! Ik heb jullie tot op heden(gelukkig)nog niet nodig gehad maar mocht het in de toekomst zich voordoen neem ik zeker contact op met jullie. Ik hoor/lees en zie alleen maar mooie en goeie dingen over jullie bedrijf! Irma bedankt voor het fijne gesprek!
Anoniem Anoniem uit Deventer
Echte vakmensen met het hart op de juiste plek❤