Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
28 berichten.
Jan Witteveen Jan Witteveen uit Colmschate
Een heel fijn adres om een steen uit te zoeken met veel mogelijkheden. Er wordt mee gedacht en voorstellen gedaan, wat erg fijn is, want een steen uitzoeken is niet iets wat je regelmatig doet, gelukkig maar. Bij het maken van de steen mochten de kinderen aanwezig zijn en kregen een eigen kleine steen mee, zonder dat daar extra kosten aan werd verbonden. Het contact is erg laagdrempelig en prettig, wat erg fijn is als je vragen hebt. Het resultaat was naar ieders tevredenheid. Een aanrader dus.
Herman Scholten Herman Scholten uit Deventer
Deze mensen van dit bedrijf hebben ons fantastisch geholpen en een hele mooi gedenksteen gemaakt voor ons gedenkplekje van onze ouders .wij als familie zijn super blij met hun hulp wat ze voor ons gedaan hebben als bedrijf
Anoniem Anoniem
Harstikke bedankt , het ziet er erg mooi uit. Wat fijn dat jullie het zo snel en keurig hebben verzorgt. Je bent een top mens.
Moniek Moniek
Ik ben erg blij met het resultaat. Ook het hele proces vond ik heel prettig. Mooi om te zien hoe zo'n oud ambacht nog voortleeft. Hiervoor mijn hartelijke dank!
Timmer Timmer uit Apeldoorn
Gelukkig zijn er nog mensen en bedrijven die mooie materialen kunnen bewerken, maar dat bewerken met zoveel passie en enthousiasme kan gebeuren kom je maar zelden tegen.
S.P. S.P.
Wij zagen er erg tegenop om een grafsteen uit te zoeken, met name mijn moeder had er grote moeite mee. Door de benadering van Irma waren deze zenuwen al snel verdwenen. Wat een lieverd. We zijn diverse keren geweest en alles kon in overleg. Het is exact zo geworden zoals wij allemaal voor ogen hadden. Onze oprechte dank.
vd Oost vd Oost uit Rotterdam
Het juiste adres voor vakmanschap !
van der Pol van der Pol uit Nunspeet
Een mooi bedrijf waar nog het echte vakmanschap aanwezig is hier kan men nog echt iets laten maken wat nog met de handen gemaakt wordt maar ook andere bewerkingen zijn goed mogelijk. En veel aandacht voor de klant men doet al het mogelijke om de klant te helpen Top.bedrijf
van Gennep - Benen van Gennep - Benen uit Deventer
De steen van mijn dierbaren zus ter recycling naar deze steenhouwerij gebracht! Werd hartelijk ontvangen en ging met een goed gevoel weer naar huis!
Annemarie Annemarie uit Gorssel
Echte vakmensen! Top!